qui Ricetta per cucinare: Piadina Romagnola Antipasti Piada

Piadina Romagnola

by il | English Version: The real italian recipe of piadina romagnola (flat bread)

Questa ricetta e' la vera ricetta della piadina di Rimini. La piadina di Rimini deve essere sottile leggera e soprattutto deve essere fatta solo e dico solo da farina, sale, acqua, strutto e niente altro.

Ingredienti

  • 500 gr of flour 0
  • 80 gr of lard
  • 1 tablespoon of salt
  • Warm water

Informazioni

Feedback

Preparazione

  • Have the flour like a fountain, add salt and lard, knead with water until dough is firm but not hard
  • Work the dough and let it rest wrapped in plastic wrap for 30 minutes
  • Divide the dough into loaves of about 100 gr
  • Roll out the loaves with a rolling pin to a thickness of a few millimeters
  • Cook it on a preheated iron pan

Offerta Pasqua 2015 Hotel Lotus Offerta Estate Rimini Hotel Villa Marina

Ultime dalla cucina